Üdvözöljük a Sajó-Invest
Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. honlapján!

tovább a galériához ...


Kedves Vendégeink!

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy a Balatonboglár Szabadság liget 3/c szám alatti üdülő, megújulva
várja minden Kedves Vendégét a nyári szezonban,
2014. június 1-től szeptember 30-ig.Bemutatás:

A Nyaraló a vízparttól kb. 40 méterre, egy kis utca elválasztásával helyezkedik el. Ez egy keskeny üdülőrész, ahol két "sorban" helyezkednek el a faházas üdülők. A Liget Nyaraló így nem közvetlen vízparti, hanem a 40 méteres távolságot egy kis utcából kell megtenni a vízpartig. Saját stéggel rendelkezünk és védett stéglejárattal, ami közvetlenül az üdülővel szemben található. A faházaink átépítésre kerültek, a közös helyiségeket és a kertet egyaránt fejlesztettük és fejlesztjük jelenleg is.

 

Öt darab hőszigetelt faház áll a Vendégeink rendelkezésére, melyek közül 4 kétszobás-komfortos és 1 egyszobás-komfortos.

 

A kétszobás-komfort típusú: két különálló szoba, melyek férőhelye 5 fő (3+2). A szobákhoz modern kialakítású zuhanyzó és wc tartozik. A szobákban televízió, valamint egyéb, pihenést szolgáló kiegészítő található. A szobákban televízió, valamint egyéb, pihenést szolgáló kiegészítő található. Az előtérben pedig hűtőszekrény, mikorhullámú sütő és néhány használati eszköz került elhelyezésre. A szobákat modern bútorokkal szereltük fel a kényelmes pakolhatóság lehetőségét biztosítva. A házhoz tartozik a virágokkal díszített fedett terasz, mely nádrolóval igény szerint körbezárható. A műanyag bútorok itt is megtalálhatók. Minden házhoz külön az étkezéshez szükséges eszközök vannak elhelyezve. A fürdőszobákban törülköző, fürdőlepedő, szappan és toalett papír is van. A szobákban az ágynemű minden esetben rendelkezésre áll, a tollpárnára allergiásoknak külön kérésre más típusú párnát biztosítunk.

 

Az egyszobás-komfort típusú: egy szoba és fürdőszoba található benne, valamint hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, néhány használati eszköz és televízió. A férőhelyek száma 2 fő, igény esetén pótágyazható, azonban a ház így eléggé szűkössé válik. A fürdőszobákban törülköző, fürdőlepedő, szappan és toalett papír is van. A szobában az ágynemű minden esetben rendelkezésre áll, a tollpárnára allergiásoknak külön kérésre más típusú párnát biztosítunk. Ennél a faháznál is kiépítésre került a fedett terasz, mely elengedhetetlen a balatoni hangulathoz. Természetesen nádrólóval körbezárható.

 

A kert is átalakult, melyet fák, bokrok és virágok gazdagítanak, továbbá kialakításra került egy strandröplabda pálya is, melyen remélhetőleg a röpizésen kívül a tollas és a foci örömei is élvezhetőek

 

Az étkezési lehetőség önellátó - a kis konyha keretein belül -, vagy a Nyaralóval szemben lévő Kaposcukor éttermében előzetesen megrendelhető. A városban még számos étterem várja a vendégeket (Rózsakert Vendéglő {www.roozsakert.fw.hu}, Gast Royal ételfutár, stb.). Az árak előzetes egyeztetés alapján lekérhetők.

Foglalási információk :

A szállás foglalása telefonon, postai úton, vagy e-mailben történhet. A turnusok kialakítása a szabad helyektől függ. A lefoglalás akkor válik érvényessé, ha a fizetendő összeg 30 %-át a Vendég befizeti bankszámlánkra, esetleg postai csekken eljuttatja a címünkre. Előleget az üdülés lemondása után visszautalni nem áll módunkban.

A szállást az érkezés napján 12 órától foglalhatják el a vendégek, a távozás napján pedig 10 órakor a kulcsot az épületgondnoknak át kell adni. Érkezéskor néhány adat (név, lakcím, személyi igazolvány száma) nyilvántartásba kerülnek, amit természetesen bizalmasan kezelünk, azonban elengedhetetlen részét képezik az adóbevallásoknak.

Egyéb információk :

Természetesen Vendégeink mozgását, életét nem korlátozzuk le a Nyaralóban, ennek ellenére vannak „szabályok”, melyek betartása egymás pihenését szolgálja. Este 10-től nem szabad zajongani – a Balaton partján érvényben lévő csendrendelet alapján -, azonban előzetes egyeztetéssel zenés, vidám este szervezhető, akár a hátsó kertben szalonnasütés közben is. A városközpont a Nyaralótól 1,5-2 kilométerre van, a 7-es főúton busszal néhány perc az út. Itt található a vasútállomás, a kikötő, a Gömb Kilátó, egyéb látnivalók és az üzletek is. Élelmiszer vásárlási lehetőség is ebben a körzetben oldható meg, ahol a Tesco Áruház, a Plus és Lidl diszkontok várják a vásárlókat. A fiataloknak szórakozási lehetőség a Kikötőben – Diszkó hajó, rendezvények, vendéglátó egységek.

Árak:

Rövid ismertetőnk után szeretnénk tájékoztatni Kedves Vendégeinket a 2014-es árakról, valamint a fontosabb adatokról.


2014-es főszezoni árak (július 1-től augusztus 25-ig)
   
Kétszobás-komfortos faház árai: Egyszobás-komfortos faház ára:
14.000 Ft/faház/éjszaka - 4 főig 7.000 Ft/faház/éjszaka - 2 főig
17.000 Ft/faház/éjszaka – 5 főig  
(Az árak az idegenforgalmi adót nem tartalmazzák, melynek mértéke 340 Ft/fő/éj 18 éven felülieknek.)


2014-es elő- és utószezoni árak (június 1-től június 30-ig, augusztus 26-tól szeptember 30-ig)
   
Kétszobás-komfortos faház árai: Egyszobás-komfortos faház ára:
13.500 Ft/faház/éjszaka - 4 főig 6.500 Ft/faház/éjszaka - 2 főig
15.500 Ft/faház/éjszaka – 5 főig  
(Az árak az idegenforgalmi adót nem tartalmazzák, melynek mértéke 340 Ft/fő/éj 18 éven felülieknek.)

 

Kedvezmények:     15 fő foglalása esetén + 5 % kedvezmény adható.

 

A szállás fizetése az érkezést követő 2. napon történik.

 

Kapcsolat:

Címünk: Liget Nyaraló, 8630 Balatonboglár, Szabadság liget 3/c.

Telefon: Rácz Tímea, 06-30/653-9123 E-mail:  sajoinvest@t-email.hu

Bankszámlaszámunk: Erste Bank, 11991119-80386368-00000000

Levelezési címünk (Ide kérjük a postai csekken feladott előlegeket is): Rácz Tímea, 3561 Felsőzsolca, Toldi Miklós út 73.

 

Reméljük felkeltettük érdeklődésüket és bízunk benne, hogy a 2014-es nyári szezonban is találkozhatunk, ahol szeretettel várjuk régi és új Vendégeinket.

                                                                                             Rácz Tímea (üdülővezető)