Üdvözöljük a Sajó-Invest
Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. honlapján!
    

      Cégünk - Sajó-Invest Kft. - a Bükk-hegység lábánál, Miskolctól néhány kilométerre lévő Felsőzsolcán székel, alapítása több mint egy évtizede törént.

A tulajdonosok - alapítók - felkészültsége, életútja, tapasztalata jól tükröződik a fő tevékenységi körben, mely az ömlesztett poranyaggal történő nagykereskedelem, az ömlesztett cement és kőliszt gyártótól a felhasználóig szállítása, szervezése, beleértve a piackutatást, felhasználhatósággal kapcsolatos szaktanácsadást is, mely az utóbbi évek egyik legfontosabb feladatává vált, felelősséget érezve az országunkba beáramló bizonytalan minőségű termékek miatt. Az általunk forgalmazott különféle összetételű poranyagok minőségi bizonyítványai adják a garanciát, amihez jól kapcsolódik cégünk versenyképes árajánlata, a korrekt, megbízható szállítás, garantált mennyiség és minőség. Üzleti partnereinkkel való kapcsolat is ezt a megelégedettséget igazolja.

Cégünk megújulási készségét igazolja az a tény is, hogy néhány hónapja a termelésben is részt veszünk, különféle betontermékek gyártását célozva meg elsősorban. Terveink között szerepel még a transzportbeton gyártása és forgalmazása is.


Elérhetőség: Sajó-Invest Kft.

H-3561 Felsőzsolca, Toldi Miklós utca 73.

Kapcsolattartó: Rácz Péter

Tel./Fax: +3646/323-343

Mobil: +3630/9456-944